Wij bieden de volgende trajecten voor loopbaanbegeleiding:

De quick scan:

In 5 gesprekken van anderhalf uur onderzoekt u met uw coach in hoeverre uw huidige baan bij u past. Als daarin iets niet naar wens gaat, is het belangrijk na te gaan hoe u daar concreet mee om kunt gaan. Er zijn over het algemeen veel meer mogelijkheden dan u op het eerste gezicht denkt!

Aan de orde komt onder andere:
  • Wat zoekt u in uw werk?
  • Welke kwaliteiten en vaardigheden heeft in huis?
  • Waardoor wordt u geïnspireerd?
  • Hoe waardeert u uw huidige baan?
  • Welke zaken verdienen aandacht? Wat kan beter?
  • Welke mogelijkheden tot verbetering zijn er?
  • Hoe realiseert u uw wensen en hoe begint u daar 'vandaag' mee?


Dit is een relatief kort traject. De tijd tussen twee gesprekken is een à twee weken. Door middel van huiswerkopdrachten kunt u de gesprekstijd optimaal benutten.

Resultaat: de quick scan biedt inzicht in uw huidige werksituatie en laat zien in welke richting en op welke manier u concrete acties kunt ondernemen om hier verandering in te brengen.

Kosten: € 1.250 exclusief BTW.


De loopbaanfocus:

U onderzoekt met uw coach wat voor soort baan en wat voor soort werkomgeving het beste bij u passen. Vervolgens gaat u na hoe u zich voor een dergelijke baan kunt kwalificeren en tenslotte  welke concrete acties u kunt nemen om een en ander te realiseren.

Het traject van 8 tot 10 gesprekken bestaat uit drie delen:

Wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten?
U onderzoekt wat uw talenten en vaardigheden zijn, en leert u ze onder woorden te brengen. U krijgt een helder en realistisch zelfbeeld op basis waarvan u gericht verder bouwt.

Wat wil ik, waar moet mijn werk aan voldoen?
In dit deel onderzoekt u uw wensen en ambities. U stelt vast in welke soort functies en in welke werkomgeving u graag wilt werken.

Hoe bereik ik wat ik wil?
U stippelt samen met uw coach wegen uit om uw doel te bereiken. U zorgt ervoor uw kansen te vergroten door gericht te netwerken en aandacht te besteden aan uw presentatie op papier en online (CV, profiel) en face-to-face in gesprekken. U bereidt zich ook mentaal voor en komt in
de actie-modus.

Resultaat: u weet wat u kunt en wat u wilt en u bent optimaal voorbereid kansen op uw droombaan af te dwingen en te benutten.

Kosten: € 2.400 tot 3.000 exclusief BTW, afhankelijk van de duur van het traject.


DBCM: van harte professioneel

Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5895602
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.

 


Neem plaats achter het stuur van uw arbeidsleven.