Wie is DBCM?

DBCM staat voor 'De Brugwachter Coaching & Mediation B.V.' en is opgericht door loopbaancoach en mediator Det Jacobs en bedrijfskundige en loopbaan- en businesscoach Johan Kools. Voor grootschalige projecten werken we met een klein netwerk van ervaren coaches en mediators. Zonder uitzondering zijn deze stevig opgeleid en gediplomeerd. Allen hebben ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven of bij de overheid en als zelfstandig ondernemer. En allen hebben vooral ook een forse dosis levenservaring.


Wat doet DBCM?

DBCM legt zich toe op coaching en mediation binnen bedrijven en organisaties, van eenmanszaak of maatschap tot ondernemingen met duizenden werknemers.
Daarnaast kunt u ook particulier bij ons terecht voor coaching en bemiddeling bij conflicten.

Coaching
Bij coaching gaat het dikwijls om personal coaching, loopbaanbegeleiding, herintreding of outplacementtrajecten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- Het helder krijgen van wat u werkelijk zou willen, wat u weerhoudt de nodige stappen te nemen, én wat u kan helpen om wel in actie te komen.
- Het vergroten van uw assertiviteit en communicatieve vaardigheden, het verbeteren van uw effectiviteit op het werk, het leren knopen doorhakken.
- Het leren accepteren van ontslag om vervolgens constructief te bekijken hoe en waar u met uw vaardigheden en kwaliteiten het best tot uw recht komt.
- Of denk aan begeleiding bij het succesvol starten van een eigen bedrijf.


Ook organiseren we workshops zoals 'Business Focus' voor managementteams, afdelingen, projectgroepen, etc. Hierin werkt u heel gericht aan het verbeteren van de resultaten en de gang van zaken binnen uw team of organisatie. En leert u hoe u die verbeteringen daadwerkelijk in gang zet en vasthoudt.

In de workshop 'Personal Focus' slaat u de weg in naar succes en geluk op belangrijke onderdelen van uw leven.
 
Mediation
Onze conflictbemiddeling richt zich met name op probleemsituaties zoals samenwerkingsproblematiek, vastgelopen communicatie of ontslag of bijvoorbeeld conflicten binnen de familie of burenruzie.
Daarnaast doen we aan preventieve mediation, het aanpakken en oplossen van sluimerde conflicten in de werksituatie voordat de bom barst.
Steeds is onze inzet erop gericht om betrokkenen te motiveren en te ondersteunen om constructief om te gaan met de situatie zoals die ontstaan is en oplossingen te vinden die ook werkelijk oplossingen zijn.DBCM staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer 62241729.


DBCM: van harte professioneel

Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5895602
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.


Twijfelt u?
Neem contact met ons op!