Loopbaanbegeleiding
nieuwe kansen, nieuwe 'prijzen'...

U gaat niet echt met plezier naar uw werk. Uw functie kan u niet meer boeien. De uitdaging is eruit. Uw kwaliteiten komen onvoldoende tot hun recht. Het wordt steeds moeilijker om gemotiveerd te blijven.
Het kan ook zijn dat de werkomgeving is veranderd, of de werkomstandigheden. Of misschien eindigt uw contract binnenkort.

Eigenlijk zou u uw werk anders willen inrichten of sowieso iets anders willen gaan doen. U heeft alleen nog geen concreet idee wat dat zou kunnen zijn. Zijn er mogelijkheden binnen uw organisatie, of zou het goed zijn elders te solliciteren? En ligt de nieuwe functie in het verlengde van uw huidige werk, of is het tijd het roer om te gooien?

Dat zijn fundamentele vragen en ook forse stappen die misschien genomen moeten worden. Heel belangrijke vragen en stappen ook! Het gaat om uw werk, uw inkomen, uw plezier overdag, uw ontwikkeling. Het gaat om uzelf.

Samen met uw loopbaancoach gaat u stap voor stap na wat uw wensen en behoeften zijn, wat uw vaardigheden en kwaliteiten zijn, wat u belangrijk vindt, wat u enthousiast maakt, wat u idealiter voor werk zou willen.

Daarna komt aan bod in welke omgeving u het best tot uw recht komt. Is dat een internationale onderneming, een technisch bedrijf, een opleidingsinstituut of juist een kleine club mensen, of misschien wilt u wel als zelfstandige aan de slag. Bent u generalist of meer een professional. Trekt het financiële werkveld u, of zoekt u een verzorgend beroep?

Vervolgens besteden we uitgebreid aandacht aan het vergroten van uw kansen binnen uw eigen bedrijf of op de externe arbeidsmarkt. Hoe boort u uw netwerk aan, hoe legt u contact met potentiële werkgevers? Ook het opstellen van uw CV en 'ouderwets' solliciteren komen aan bod.

In een aantal gesprekken krijgt u op een gestructureerde manier antwoord op bovenstaande vragen en vele andere. U bekijkt nieuwe mogelijkheden en een nieuwe toekomst. Lees hier hoe loopbaanbegeleiding concreet in z'n werk gaat.

 

DBCM: van harte professioneel

 

Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5895602
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.

 


Neem plaats achter het stuur van uw arbeidsleven.