Outplacement
op weg naar werk dat 100% bij u past

Er is – om welke reden dan ook -  niet langer een plek meer voor u als werknemer binnen het bedrijf.  Dat kan een harde boodschap zijn die allerlei negatieve reacties bij u oproept. Toch kan het ook ‘goed uitpakken’. U krijgt de kans weer eens echt stil te staan bij wat voor soort werk en werkomgeving u zou willen, wat het best bij u past, waar en in welke functie u het best tot uw recht komt. Grijp die kans!

In een outplacementtraject vindt u een antwoord op bovenstaande vragen. In een aantal coachgesprekken van ca. 1,5 uur komen onder meer aan de orde:

  • Wie u bent en wat u werkelijk belangrijk vindt in uw werk.
  • Wat uw kwaliteiten en vaardigheden zijn en welke u wellicht verder wil ontwikkelen.
  • Wat u drijft, waar u enthousiast van wordt.
  • In welke richting u een nieuwe werkkring kunt zoeken en… vinden.
  • Wat u concreet kunt doen om uw kansen op werk dat bij u past aanzienlijk te vergroten. Denk daarbij aan netwerken, bedrijfsoriëntaties, CV, sollicitatiebrief, LinkedIn, sollicitatietraining.

Naast de gesprekken kunt u d.m.v. huiswerkopdrachten ook zelf thuis gericht werken aan een nieuwe toekomst. Dat versnelt het proces.

U zult merken dat het doorlopen van het traject intensief én heel waardevol is. U besteedt de volle aandacht aan uzelf, uw behoeften en uw mogelijkheden. Dat geeft energie!

Na een vrijblijvend intakegesprek maken we een plan-op-maat, volledig gericht op uw situatie en inclusief een prijsopgave voor uw werkgever.DBCM: van harte professioneel

Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5895602
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.
Over een half jaar zegt u: 'Was het maar eerder gebeurd'!