coaching
Workshop 'Personal Focus'
gun uzelf die aandacht van uzelf

U richt de schijnwerper een paar uur op uw leven. U schenkt aandacht aan uzelf. Dat is een cadeau: leuk, leerzaam en bijzonder effectief. Tijdens de workshop...

  • Maakt u een scan van een aantal aspecten van uw leven: de thuissituatie, het gezin van herkomst, werk en inkomen, sociale omgeving, vrije tijd en gezondheid.
  • Kijkt u wat lekker loopt op deze gebieden en wat beter kan of anders moet: waar wilt u vanaf, wat wilt u daarvoor in de plaats?
  • Trekt u lessen uit het verleden: wat werkt voor u, wat juist niet?
  • Rekent u af met belemmerdende overtuigingen en vervangt deze door een nieuw perspectief.
  • Formuleert u heldere doelen voor de komende periode inclusief concrete activiteiten om uw intenties per direct praktisch in te vullen.
  • Zorgen we ervoor dat u de voorgenomen stappen ook daadwerkelijk gaat zetten.


De workshop duurt twee dagdelen. De groepsgrootte varieert van 4 tot maximaal 8 personen.
Alle uitkomsten worden vastgelegd in een overzichtelijk workshopdocument. U focust op deze manier op resultaat én op de weg daarheen.

Doelgroep en kosten
De workshop Personal Focus is bedoeld voor mensen die verandering willen op een of meer terreinen in hun leven en daar zelf actief aan willen werken. De kosten bedragen € 275 inclusief werkboek en lunch of diner.

Het is ook mogelijk de workshop 1 op 1 met een van onze coaches te doen. In dat geval is uw tijdsinvestering één dagdeel en bedragen de kosten € 500.


DBCM: van harte professioneel

Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5895602
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.
Leuk, leerzaam, intensief en effectief!