Een personal coach
u bent het waard

Als u meer invloed wilt op uw werkzame of uw privéleven, kan het slim zijn een coach in de arm te nemen. Met hem of haar stelt u vast wat u werkelijk wilt, wat het is dat u belemmert die situatie te bereiken, en wat u juist kunt doen om het wel te laten lukken.

Met onafhankelijke externe begeleiding kunt u uw kracht en kwaliteiten verder ontwikkelen en ten volle benutten. U zet door en bokst meer voor elkaar, met meer energie en plezier.

U kunt gebruik maken van personal coaching op diverse gebieden: in het werk, privé, op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Afzonderlijk en in relatie met elkaar.

Personal coaching is per definitie maatwerk. Een heldere diagnose van uw situatie. Het allemaal eens rustig op een rij zetten. Inzicht in uw functioneren. Wat gaat u goed af, wat minder? Wat werkt, wat niet? Doet u de dingen die u zou willen doen? Wat weerhoudt u, wat werkt stimulerend? Doelen stellen, en die voornemens daadwerkelijk doorzetten.

Onderwerpen die we bij DBCM zoal tegenkomen zijn:

  • Jonge, goed opgeleide mensen die in hun eerste baan oplopen tegen frustratie en teleurstelling; ze hadden zich het werkzame leven heel anders voorgesteld.
  • Mensen die na een aantal jaren vastgelopen zijn in hun loopbaan, het balletje is best leuk gerold, maar het vuur is eruit, hoe nu verder?
  • Mensen die een beter evenwicht zoeken tussen werk en privé.
  • Mensen die peentjes zweten voor een presentatie.
  • Of ineens dichtklappen in een tweegesprek en achteraf precies weten wat ze eigenlijk hadden moeten zeggen.
  • Leidinggevenden die het lastig vinden moeilijke beslissingen te nemen.
  • Mensen in tweestrijd: een nieuwe functie of andere uitdaging lonkt, maar het oude vertrouwde is toch ook wel heel plezierig. Het is zo moeilijk die zekerheden los te laten.
  • Mensen die niet (meer) op de goede plek zitten, maar even niet weten wat dan wel.
  • Mensen die eigenlijk....dit, of eigenlijk ....dat zouden willen, maar er niet toe komen.


Allemaal problemen waarmee u kunt afrekenen. En wat ook zo leuk is, een coachtraject is altijd opbouwend en geeft energie en al snel ook de eerste resultaten. Dat motiveert!

Zie ook: workshop Personal Focus
Zie ook: mentoring
Zie ook: online coaching


DBCM: van harte professioneel

Vragen?
Bel of mail ons!

Telefoon: 071 - 5895602
E-mail: info@dbcm.nl

Of vul het contactformulier in.
Gewoon doen!

Immers: een crisis is het resultaat van te lang uitgestelde verandering.